Driefasige Industriemotor. Asynchroon, voor industrie toepassingen.

Veel aandrijvingen in de industrie en op schepen gebeuren elektrisch, met een driefasige industriemotor. Bij ELMA Motors kunt u rekenen op het grootste aanbod en voorraad van dit soort driefasige industriemotoren in de Benelux. In de ELMA Motors webshop is er een keuze uit meer dan 1.500 standaard uitvoeringen! En, voor Elma Motoren op voorraad geldt: vòòr 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (in Nederland) en +1 dag voor België.


Waarom een webshop voor driefasige industriemotoren?

Heel kort: voor klanten die weten welk type elektromotor zij nodig hebben is een webshop-bestelling de snelste en gemakkelijkste en snelste optie. Ook geeft onze webshop een indicatie van levertijden. Voor spoedbestellingen is het handig te bellen met een van de Elma Motors engineers om te kijken welke driefasige industriemotoren voorradig zijn.

In onze webshop filter je snel en gemakkelijk aan de hand van volgende parameters:

  • Vermogen (0,18 - 400 kW)
  • Spanning (230/400V 50Hz, 400/690V 50Hz)
  • IE-klasse (IE2 t/m IE4)
  • Aantal polen (2-4-6-8)
  • As- & flensvarianten
  • Bouwvorm (B3, B5, B14, B34, B35, V1)
  • Bouwgrootte (80 t/m 400)
  • Materiaal behuizing (aluminium of gietijzer)

Klantspecieke 'SPECIAL' laten maken?

Heeft u een driefasige industriemotor nodig die afwijkt van het aanbod in onze webshop? Overleg dan met een van onze e-motor engineers. Er is namelijk veel mogelijk! Laat ons voor u de best passende asynchrone inductiemotor realiseren. In overleg maken wij modellen tot 10 MW, tot 64 polen, met specifieke koeling, as of flens, bouwvorm naar keus, eigen kleur.Verzekerd van Elma’s uitstekende online service:

Elma Motors ontwerpt en produceert asynchrone inductiemotoren (driefasen!). De vermogens van onze elektromotoren liggen tussen de 0,18 kW laagspanning en 10 MW hoogspanning. Qua spanningsrange zijn wij in staat apparaten tussen de 1000V en 11 kV te maken, alsook modellen met tussenliggende vermogens en afwijkende voltages. Elma Motors is met name gespecialiseerd in het maken van klantspecifieke maatoplossingen en het gemakkelijk online aanbieden van een grote selectie standaard e-motoren.