14 dagen bedenktijd

Bij de Elma Motors webshop ontvang je alle producten 14 dagen op zicht. Wil je je bestelling retourneren dan is dat geen probleem, mits je dit binnen 14 dagen na de levering van je bestelling aan ons meldt.

Nadat je je bestelling aan ons hebt geretourneerd, zal het volledige bedrag inclusief verzendkosten door ons worden gecrediteerd en ontvang je daarvan een bevestiging. Alleen de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.


Voorwaarden voor retourneren

Om aanspraak te kunnen maken op een volledige terugbetaling bij retourneren, is het van belang dat de betreffende producten compleet, onbeschadigd en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking worden geretourneerd. Zowel het product als de verpakking dienen onbeschadigd te zijn.

Wanneer er aan één van bovenstaande voorwaarden niet wordt voldaan, behoudt Elma Motors zich het recht om van volledige terugbetaling af te zien. In dat geval zullen wij altijd contact met je opnemen.

Elma Motors vergoedt alle alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten door Elma Motors in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de herroeping gemeld wordt. Tenzij Elma aanbiedt het product zelf af te halen, mag Elma Motors wachten met terugbetalen tot het product is ontvangen of tot de consument heeft aantoont dat het product is terug gezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Elma Motors gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere betaalmethode. Terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retouradres:

Webshop Elma Motors
Centurionbaan 150
3769 AV Soesterberg

Uiteraard kunt u ook altijd een beroep doen op extra (technisch) advies van onze sales engineers. Tel: +31 (0)346 - 356060. Email: info@elmamotors.com.