Snelle en goede service op eigen bodem

Voor optimale service, onderhoud en repartie van de kortsluitanker inductiemotoren van Elma Motors kunt u terecht bij Elma Services. Onze service-engineers hebben decennialange ervaring met Elma Motors, zij beschikken over een modern ingerichte werkplaats en zijn internationaal inzetbaar. 

 

Nieuwkoop, levertijden

Bent u van plan om een industriële e-motor aan te schaffen? Wenst u informatie over Elma's elektromotoren? Heeft u aandrijftechnisch vraagstuk? Neem dan contact met ons op via e-mail motors@elmabv.nl of bel naar T: +31 (0)346-356060. Wij staan u graag te woord. En indien gewenst brengen wij u een bezoek!

Afhankelijk van het vermogen en het aantal polen (toerental), zal voor projectgerelateerde en klantenspecifiek ontworpen motoren de levertijd tussen 9 tot 15 weken liggen. De standaardmotoren die wij via onze webshop aanbieden zijn over het algemeen direct uit voorraad leverbaar. De levertijd is in dat geval 1 à 2 dagen.


Service bij online aankopen
(webshop)

-   Verzendkosten  

-   Veilig betalen

-   Ruilen en retourneren

-   Garantie, defecten en klachten


Inbedrijfname, uitlijning & nulmeting

Heeft u ondersteuning nodig bij de commissioning van uw Elma Motor in uw machine of installatie? Onze service-engineers leveren ondersteuning op gebied van het juist installeren van de e-motor, het correct uitlijnen van de koppeling en het uitvoeren van een spectrumanalyse-nulmeting (initiële trillingsanalyse). Indien gewenst kan op basis van deze nulmeting vervolgens een preventief onderhoudsplan besproken worden.


Preventief onderhoud

Een goed onderhouden e-motor beperkt storingen en stilstand tot een minimum. Preventief onderhoud, zoals bijvoorbeeld het uitvoeren van trillingsanalyses, is de beste manier om de balans te vinden tussen onderhouds- en verlieskosten. Lees meer over preventief onderhoud door Elma Services.

 

Complete revisie e-motor / opnieuw wikkelen

Ook kunt u voor een complete overhaul van uw driefasen e-motor door Elma Services laten uitvoeren. Het opnieuw wikkelen van uw motor loont de moeite wanneer het gaat om een wat ouder of speciaal voor u gemaakt model. Dit soort motors zijn vaak onvervangbaar. Ook kunnen de lange levertijden voor een nieuwe motor een bottleneck vormen. Het opnieuw wikkelen biedt in dit soort situaties een uitkomst: een doorlooptijd die een stuk korter is doet u snel beschikken over uw eigen vertrouwde machine. Lees meer over het opnieuw laten wikkelen van uw e-motor.

 

Reparaties

Uiteraard kunt u ook voor kleinere reparaties en revisies van uw industriële elektromotor bij Elma Services terecht. Lees meer over het laten uitvoeren van reparaties door Elma Services.